beats by dre cheap

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Šterbik i Rutenka konačno Španci

Španski sportski list „Marka" piše da su Arpad Šterbik(29), nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore, i Sergej Rutenka(27), nekadašnji reprezentativac Belorusije i Slovenije, dobili španske pasoše, a sa tim i mogućnost da igraju za špansku reprezentaciju. Arpad Šterbik bi mogao odmah da nastupa za selekciju Španije, dok će Rutenka morati još da sačeka, budući da je za Slovence nastupao na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj prošle godine.

U španskim rukometnim krugovima, mišljenja povodom ovog pitanja su podeljena. Jedni su za igranje Šterbika i Rutenke, budući da se radi o vrhunskim rukometašima, dok se negativni komentari odnose na to, da jedan prosečan Španac sa tolikim brojem naturalizovanih igrača, ne može da oseća rukometnu reprezentaciju kao svoju. U svakom slučaju, na najvećem dobitku je njihov klub, Siudad Real, koji će imati dva upražnjena mesta za strance, sa kojima bi još mogao da pojača, i ovako strašan sastav.

Da podsetimo, Španija je na upravo završenom Evropskom prvenstvu, osvojila poražavajuće deveto mesto. Tim plasmanom, „Furija" nije obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo u Hrvatskoj, a ni za Olimpijske igre u Pekingu, za koje će vizu morati da vadi u dodatnim kvalifikacijama.

SkOla RuKoMeTa ViSoKo
http://skolarukometavisoko.blogger.ba
29/01/2008 19:05